Higuerón Resorts – Wonen in luxe aan de Costa del Sol

Higuerón Resorts – wonen in ongekende luxe op een toplocatie

Het gebied tussen Fuengirola en Benalmádena is gelegen aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje en staat bekend om zijn prachtige stranden, schilderachtige dorpjes en bruisend nachtleven. Het gebied is populair bij toeristen van over de hele wereld en biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden.

Hier een totaal overzicht van de beschikbare koopwoningen van alle Higuerón resorts bij de kust tussen Fuengirola en Benalmádena

De Higuerón woonresorts zijn zeer gewilde nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol vanwege hun uitstekende locatie, hoge kwaliteit en unieke prijs-kwaliteitverhouding. Dit heeft geleid tot een grote populariteit bij kopers en de Higueron-ontwikkelingen zijn dan ook de best verkopende nieuwbouwprojecten aan de kust. Het eerste project, Higuerón West, is reeds uitverkocht en bij oplevering was de waarde enorm gestegen. Hier zijn alleen woningen via wederverkoop verkrijgbaar.

Andere nog beschikbare woonprojecten van Higueron zijn:  Aura Higueron –  72 moderne appartementen en penthouses in de heuvels met zeezicht, Villas Higueron – 26 moderne 3-4 kamer villas met zwembad en zeezicht, Lomas del Higuerón – , Higuerón Valley, Higuerón South en Higueron Beach. Deze bieden een breed scala aan woningtypen, van moderne appartementen en penthouses tot ruime villa’s en herenhuizen, elk met hun eigen unieke kenmerken en voorzieningen. Op deze website vind je een overzicht van alle beschikbare Higuerón-projecten.

Waarom kiezen voor een woning in één van de Higuerón resorts??

  • Prachtige locatie: Het resort ligt op een prachtige locatie vlakbij de kust tussen Fuengirola en Benalmádena aan de Costa del Sol. Dit betekent dat bewoners kunnen genieten van het heerlijke klimaat, de mooie stranden en de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving.
  • Luxe voorzieningen: Het Higuerón resort biedt luxe voorzieningen, zoals een spa, fitnessruimte, zwembaden en tennisbanen. Bewoners kunnen dus optimaal genieten van hun vrije tijd en ontspannen in een prachtige omgeving.
  • Hoogwaardige kwaliteit: De woningen op het Higuerón resort zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden veel comfort. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en zijn voorzien van moderne technologieën en apparatuur.
  • Investering: Het kopen van een woning op het Higuerón resort kan een goede investering zijn. De woningen behouden hun waarde goed en kunnen in de toekomst mogelijk in waarde stijgen.
  • Veiligheid: Het Higuerón resort biedt een veilige omgeving voor bewoners. Er is 24/7 beveiliging aanwezig en het resort is alleen toegankelijk voor bewoners en hun gasten.

Kortom, wonen in een Higuerón resort biedt een fantastische luxe levensstijl op een fantastische, veilige locatie in waarschijnlijk de beste woningen aan de Costa del Sol.

Features – Higueron Resorts – Costa del Sol

  • wonen in één van de beste nieuwbouw projecten
  • dagelijks genieten van strand, zee en natuur
  • voorzieningen, spa, fitnessruimte, zwembaden, tennis, etc.
  • woningen van hoogwaardige kwaliteit en met veel comfort
  • veilige omgeving met 24/7 beveiliging

Meer informatie over de Higueron projecten? Neem contact!